Back to Bejo

Bedouin F1 – 200 sem – Seminte Pepene Verde Hibrid Extratimpuriu

50.00lei

Bedouin F1 este primul hibrid de pepene verde din gama Bejo Zaden, fiind o noutate pe piata din Romania, atat datorita aspectului exterior, cat si datorita calitatilor de extratimpurietate si productivitate ridicata, fiind probabil unul din pepenii cei mai gustosi.

Out of stock

SKU: PV722 Categories: ,

Description

Seminte de pepene verde Bedouin F1

Hibridul de pepene verde Bedouin F1 ofera o maturitate de 70 de zile de la transplantare si prezinta fructe de forma ovala, ce ajung la 8-10 kg, cu coaja verde, dungata, cu dungi verde inchis, inguste.

Principala noutate adusa de pepenele verde Bedouin F1 este data de miezul dulce si crocant, de un rosu stralucitor, cu seminte mici, putine. Indicele Brix (continutul in zaharuri) este de 11-12%, fiind probabil cel mai dulce pepene de pe piata romaneasca.

Un alt avantaj la cultivarea pepenelui Bedouin F1 este dat de coaja foarte subtire, fapt ce va face din acest hibrid, unul dintre favoritii cultivatorilor ce isi vand productia direct, in piete.

Hibridul Bedouin F1 ofera echilibrul perfect intre calitatea fructului, productii ridicate, maturitate si capacitate de pastrare dupa recoltare.
Cum se comporta in cultura pepenele Bedouin F1
Fructele hibridului de pepene verde Bedouin F1 ating maturitatea fiziologica foarte repede, oferind productii bune, extratimpurii. Vrejul prezinta o vigoare medie, insa hibridul Bedouin F1 are capacitatea de a lega 3-4 fructe pe planta inca de la inceputul perioadei de vegetatie.

Bedouin F1 se comporta foarte bine la densitati mari – aproximativ 7000 de plante/hectar, prezentand si o adaptabilitate foarte buna la conditii pedoclimatice diferite.

Grosimea cojii este de numai 1,3 cm!!!
MOD DE AMBALARE: plic 200 seminte.

Detalii pepene verde Bedouin F1

Perioada de vegetatie: 70 de zile;

Forma fruct: ovala;

Coaja: verde deschis, cu dungi inguste, de culoare verde inchis;

Grosimea cojii: 1.3 cm;

Brix: 11-12%;

Densitate recomandata: 6000 – 7000 plante/hectar.