Description
Un soi cu productivitate sporita, potrivit de cultivare in aer liber si sere. Fructul este marunt, are pozitia atarnat, cu lungimea de 5-6 cm. Fructul este dulce. La maturitate botanica are culoarea rosu-inchis.Este potrivit pentru consum in stare proaspata si de conservare si muraturi.
Pentru productia timpurie, insamantarea se face din 01-15 februarie,pentru cea medie din 01-20 martie,iar pentru cea tarzie incepand din 01-15 aprilie,la o adancime de 0,5-3 cm.
Cantitate de seminte per plic: 7500 de seminte (50 gr)
Specificatii tehnice:
- Adancime 0,5-3 cm
- Insamantat incepand cu 01-15 februarie, 01-20 martie, 01-15 aprilie
- Norma de insamantat 150-180 grame/hectar
- Tipuri de productie din seminte, din rasad
Generalitati:
- Continut 130-150 seminte/gram
- Greutate 50 grame
- Plantare februarie-aprilie
- Recoltare mai-iunie
- Vegetatie 95-100 zile