Sparanghel – 1.5 gr – Seminte Sparanghel Planta Perena de la Florian

4.54lei

Planta perena care creste timp indelungat in acelasi loc. In cel de al doilea an se formeaza doua radacini carnoase care formeaza partea comestibila. Radacinile fragede si zemoase se recomanda sa fie culese in fiecare zi. Fructul este potrivit pentru supe, mancaruri gatite si garnituri, consumandu-se tulpinile zemoase si tinere, reprezentand un element dietetic de valoare, cu continut mare de proteine, hidrocarburi si vitamine. Inainte de a fi consumate se pastreaza intr-un loc racoros si intunecos.O cultura de sparanghel se foloseste 15-20 de ani.

Insamantare: Semintele sunt semanate acoperit pentru a produce rasaduri in luna februarie, si in aer liber la sfarsitul lui martie-inceputul lui aprilie.Transplantare din iunie pana in august.

Distanta 20-25 cm.Adancime 1-1.5 cm.

Cantitate de seminte per plic: 90 de seminte (1.5 grame)

SKU: 251. Categories: , .

Product Description

Planta perena care creste timp indelungat in acelasi loc. In cel de al doilea an se formeaza doua radacini carnoase care formeaza partea comestibila. Radacinile fragede si zemoase se recomanda sa fie culese in fiecare zi. Fructul este potrivit pentru supe, mancaruri gatite si garnituri, consumandu-se tulpinile zemoase si tinere, reprezentand un element dietetic de valoare, cu continut mare de proteine, hidrocarburi si vitamine. Inainte de a fi consumate se pastreaza intr-un loc racoros si intunecos.O cultura de sparanghel se foloseste 15-20 de ani.

Insamantare: Semintele sunt semanate acoperit pentru a produce rasaduri in luna februarie, si in aer liber la sfarsitul lui martie-inceputul lui aprilie.Transplantare din iunie pana in august.

Distanta 20-25 cm.Adancime 1-1.5 cm.

Cantitate de seminte per plic: 90 de seminte (1.5 grame)

Specificatii tehnice:

  • Adancime 1-1,5 cm
  • Insamantat incepand cu luna februarie, martie-aprilie
  • Norma de insamantat 1 Kg/hectar
  • Tipuri de productie din seminte

Generalitati:

  • Continut 60 seminte/gram
  • Greutate 1,5 grame
  • Plantare iunie-august
  • Recoltare al doilea an – aprilie